"I want to know what love is"

"En känsla som präglas av en stark ömhet och tillgivenhet". Det är så Wikipedia beskriver vad kärlek är. Visst vore det enkelt att låta det stanna vid det, acceptera det och sedan aldrig mer behöva tänka på det. Tyvärr, eller tack och lov, är vi människor trots allt lite mer komplicerade än så. Varför skulle annars frågan "vad är kärlek" toppa listan över vad vi svenskar googlat mest år 2012? Kanske är det främst av två olika skäl. 1. För att man har blivit sårad eller bara är allmänt förvirrad och söker någon form av svar eller tröst. 2. För att vi faktiskt inte har en blekaste aning om vad kärlek egentligen är, men gärna skulle vilja veta det. Kärlek speglar sig på så många olika sätt. Den kärlek som finns mellan en förälder och dess barn är inte samma slags kärlek som kärleken mellan ett par. Det, i sin tur, är inte samma sak som kärleken mellan två bästa kompisar. Och så pågår det i all oändlighet.

Oavsett vad dina intentioner med att besöka vår sida är kommer vi göra vårt bästa för att få fram svar och åsikter på alla möjliga slags frågor eller tankar som rör kärlek. För, let's face it, det finns hel del vi skulle vilja veta. Vad är då bättre än att samla allt på ett och samma ställe? Genom att ta ett snack med olika experter, profiler och paneler och varva det med massa annan kul fakta kommer vi alla förhoppningsvis bli mer kunniga på detta massiva tema kallat kärlek. "I want to know what love is", tänker du. "We want to show you", tänker vi. God förnöjelse!

 

 



Kommentarer
Kaffehörnan

Vad underbar sida ni startat

Svar: Tack så mycket, kul att du tycker det!
Show of love

2012-12-27 20:51:17
URL: http://www.kaffehornan.se


Kommentera här
Kom ihåg mig?

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P


Trackback